Can host a game: Mac OS

Firewall is off. It seems when I host a game it doest connect to the server.

Discussion about the game and its default mods.
Post Reply
tanyo
Posts: 2
Joined: Fri Jul 03, 2020 12:06 pm

Can host a game: Mac OS

Post by tanyo »

Image

This is what I get. "Server port not accessible"

I have firewall turned off. Is there anything else I have to do?

SirCake
Posts: 363
Joined: Thu Feb 04, 2016 5:40 pm

Re: Can host a game: Mac OS

Post by SirCake »


tanyo
Posts: 2
Joined: Fri Jul 03, 2020 12:06 pm

Re: Can host a game: Mac OS

Post by tanyo »

SirCake wrote:
Fri Jul 03, 2020 2:29 pm
Punch a hole into your router.
see
viewtopic.php?f=82&t=21111&p=311386&hilit=Host#p311386
Hole punched! I added a TCP port for 1234 in my Google Wifi router. Still get the same message. Any ideas?

User avatar
netnazgul
Posts: 491
Joined: Mon Jul 10, 2017 7:32 am
Location: Minsk
Contact:

Re: Can host a game: Mac OS

Post by netnazgul »

Your ISP may (and usually does) implement NAT with dynamic IPs, which doesn't allow explicit outside connections like OpenRA sets up, because there is one or several relays on the route between your local system and outside world that can't be punched through. You'd need either an explicit static IP feature ordered from your ISP, or a DDNS service implementing the linkage.

Post Reply