Issues with visualisation

Hey everyone, I just installed OpenRA on my IBM ThinkPad T60 with an ATI Mobility Radeon X1400. The Laptop runs on Windows 7. When I start the game, the text is displayed wrong. I'm not even sure, if there have to be some text in the background. Since English is not my mother tongue, it is difficult for me to describe the problem. But I have attached a picture. Maybe someone has a solution ready. Thanks in advance akutai

Discussion about the game and its default mods.
Post Reply
akutai
Posts: 1
Joined: Wed Dec 11, 2019 9:01 pm

Issues with visualisation

Post by akutai »

:?
Attachments
IMG_20191211_220752-02-1259x840.jpeg
IMG_20191211_220752-02-1259x840.jpeg (179.82 KiB) Viewed 385 times

Ronald
Posts: 94
Joined: Fri Aug 30, 2019 9:05 pm

Re: Issues with visualisation

Post by Ronald »

Some questions to get more technical details on the table:
0 - Did you encounter any errors during the OpenRA installation?
1 - Is your Windows7 fully up-to-date?
2 - Is your Graphic Card Driver fully up-to-date (too)?
3 - What is version of your graphics card driver?
4 - Does your current graphics card driver:
-> Support OPENGL at all?
--> If yes... Up to which version of OpenGL does it support?
--> If no, can you find a graphics card driver which does have OpenGL support?

5. Does this "text-at-th-right" error occur on OpenRA ALL mods or only inside TS?
6. Do you have any other programs running in the background while starting OpenRa?

User avatar
Graion Dilach
Posts: 272
Joined: Fri May 15, 2015 5:57 pm

Re: Issues with visualisation

Post by Graion Dilach »

This GPU only supports OpenGL 2.0, not even 2.1. It falls below the minimum, I think.

Ronald
Posts: 94
Joined: Fri Aug 30, 2019 9:05 pm

Re: Issues with visualisation

Post by Ronald »

@akutai
Do you have made any progress / news / more hardware info on this topic?

Post Reply