Urban Terrain Expansion

Not finished/ its a lot of Work

Information and discussion for custom maps and mods.
User avatar
JOo
Posts: 510
Joined: Wed Jan 25, 2012 8:12 pm

Post by JOo » Thu Jun 06, 2013 8:57 am

hey combine , devs talkn currently about a "jungle tileset" ... nukem and me signed up to help with that ... but im sure , the more people we have workn on that , the faster we get some results ...

i made some quick tree sketch (JOo Graphics thread) ... but we need all kinda stuff for it ... so , if youre interested ... would be cool to see some :)

User avatar
Harisson
Posts: 149
Joined: Sun Jan 13, 2008 10:03 pm

Post by Harisson » Thu Jun 06, 2013 1:37 pm

I didn't hear anything about jungle tilesets. It's for Red Alert or C&C (or both) ? Have you any finished ?

User avatar
JOo
Posts: 510
Joined: Wed Jan 25, 2012 8:12 pm

Post by JOo » Thu Jun 06, 2013 1:52 pm

well im just started with some decoration (trees) ... im waitn for the first "tilesets" to actually see what colors exactly i need ...

you didnt hear about that because we talked about it on "irc" ... would be nice if you join ...

* and its for ra

currently just messn around , using the desert tiles as background

Image

scott said , he wants something like that :

Image

grass - color like that ^

sand needs to be brighter, less brown/deserty

CombineC
Posts: 69
Joined: Sat Jun 02, 2012 11:52 am

Post by CombineC » Thu Jun 06, 2013 2:42 pm

haha Great! very pretty, but more like a caribic set instead of jungle? :D

i can try, but my flora and fauna arent my best skills^^
is there a threat about it, where news and content can be post?

User avatar
JOo
Posts: 510
Joined: Wed Jan 25, 2012 8:12 pm

Post by JOo » Thu Jun 06, 2013 2:47 pm

nope , no thread , ill start one

User avatar
Harisson
Posts: 149
Joined: Sun Jan 13, 2008 10:03 pm

Post by Harisson » Thu Jun 06, 2013 7:45 pm

I would join, but firstly i want finish my D2k tilesets expansion :(

Matt
Posts: 1019
Joined: Tue May 01, 2012 12:21 pm
Location: Germany

Post by Matt » Sun Jun 30, 2013 10:20 pm

I added the utility poles and other nice decorations via https://github.com/OpenRA/OpenRA/pull/3512

Your half-timbered city and cobble stone pavement is next.

PS: See https://github.com/OpenRA/OpenRA/pull/3549

eddie
Posts: 47
Joined: Sun Feb 23, 2014 8:42 am

Post by eddie » Sun Feb 23, 2014 9:32 am

Why haven't we seen these new houses ingame yet? They really should replace the current civilian buildings which are totally out of scale. Every tank is bigger than those existing houses. Even the kennel is about four times as big as the biggest civilian structure...

Matt
Posts: 1019
Joined: Tue May 01, 2012 12:21 pm
Location: Germany

Post by Matt » Sun Feb 23, 2014 1:01 pm

It failed QA because of viewpoint perspective problems https://github.com/OpenRA/OpenRA/pull/3549 and we can't reach the author to make the necessary adjustments to the artwork.

eddie
Posts: 47
Joined: Sun Feb 23, 2014 8:42 am

Post by eddie » Sun Feb 23, 2014 2:24 pm

Why not adding the houses without the pavement? I would polish those roads for you. Unfortunately I have no clue how to open those .tem files.

Matt
Posts: 1019
Joined: Tue May 01, 2012 12:21 pm
Location: Germany

Post by Matt » Mon Feb 24, 2014 7:05 am


eddie
Posts: 47
Joined: Sun Feb 23, 2014 8:42 am

Post by eddie » Mon Feb 24, 2014 2:35 pm

So... I managed to covert those files to .png and edited them. How do I covert those files back to .tem? How do I test them afterwards? When I copy the files to the mods/ra folder (like CombineC suggested) the map editor crashes.

Matt
Posts: 1019
Joined: Tue May 01, 2012 12:21 pm
Location: Germany

Post by Matt » Mon Feb 24, 2014 10:01 pm

.tem is the SHP file format in this case. To test it, use the setup I did in https://github.com/OpenRA/OpenRA/pull/3549/files

eddie
Posts: 47
Joined: Sun Feb 23, 2014 8:42 am

Post by eddie » Tue Feb 25, 2014 1:26 pm

Using your files crashes the map editor, too.

This is the error description:
Beschreibung:
Stopped working

Problemsignatur:
Problemereignisname: CLR20r3
Problemsignatur 01: openra.editor.exe
Problemsignatur 02: 0.0.0.0
Problemsignatur 03: 52b75e75
Problemsignatur 04: mscorlib
Problemsignatur 05: 2.0.0.0
Problemsignatur 06: 5174ddfb
Problemsignatur 07: dd
Problemsignatur 08: 5
Problemsignatur 09: A4DH5WWIWWW1YJTMP0C0KV4ZWCALU4IN
Betriebsystemversion: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Gebietsschema-ID: 1031
Well, I'm sure it's my fault. However I have no clue what to do. Editing those files was easy... testing them is not.

Matt
Posts: 1019
Joined: Tue May 01, 2012 12:21 pm
Location: Germany

Post by Matt » Wed Feb 26, 2014 7:16 am

We need a proper stacktrace to help you. https://github.com/OpenRA/OpenRA/wiki/F ... st-crashed The editor has it's own crashlog file (called editor.log or something). Have a look at it.

Post Reply